Menu

Informatie

“Digiwelt Deutsch” is een pakket voor de onder- en middenbouw (1e t/m 4de jaar Duits). Het is op alle
niveaus inzetbaar (vmbo/havo/vwo-klas1-4). “Digiwelt Deutsch” biedt leerlingen, docenten, maar ook
individuele studenten, compleet nieuwe didactische mogelijkheden. Trisco brengt iets nieuws voor het
leren van een taal.

Spel, plezier en spanning staan centraal.

Met woord en beeld beweeg je je door een nieuw taallandschap. Onafhankelijk van elke gangbare schoolmethode kun je interactief plezier met het leren van Duits beleven. Met onderwerpen die aansluiten bij het vakgebied of waarmee lessen verrijkt worden. Het materiaal biedt extra steun voor dyslectici en heeft een ingebouwde feedback- en instructiemodule.

Zinnen om te oefenen.

Beschrijven, omschrijven, de weg vragen, telefoneren, communicatieve raadsels, ongewone bestellingen, beeldraadsels, tellen en rekenen met geluiden, diergeluiden, dierpuzzels, en nog heel veel meer…

Grammatica wordt in context aangeboden.

Beeldgestuurde zinsopbouw, het woordgeslacht, aanwijzingen van/voor wie, de naamvalllen vereenvoudigd, eerste, tweede, derde en vierde naamval, het werkwoord, voorzetsels, voornaamwoorden en bezittelijke voornaamwoorden, het bijvoeglijk naamwoord en z’n uitgangen, nuttige voegwoorden.

Teksten-verhalen-gesprekken.

Sprookjes van Grimm, zoals Roodkapje, Assepoester en Hans en Grietje, maar ook zakelijke en vakmatige verhalen worden aangeboden. Het accent ligt op interactief de taal leren, inclusief grammaticale regels.

In en buiten het klaslokaal.

Niet alleen op school maar ook thuis of onderweg is het een waar genoegen om met deze software aan de slag te gaan. Op je smartphone, tablet, laptop of computer thuis. Oefening baart kunst… Aan de slag!